Pedikyr i Ånge

Annons:
Bra pedikyr i Ånge - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Ånge. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Ånge. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Ånge. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Ånge.
Annons:

Pedikyr i Ånge

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Ånge.

Fotvårdspraktiken
Hantverkargatan 9
841 34 ånge

Annons:

Medicinsk fotvård i Ånge

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Ånge där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Ånge. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Ånge

I Ånge finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ånge om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Ånge. I Ånge hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Ånge.