Pedikyr i Örnsköldsvik

Annons:
Bra pedikyr i Örnsköldsvik - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Örnsköldsvik. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Örnsköldsvik. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Örnsköldsvik. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Örnsköldsvik.
Annons:

Pedikyr i Örnsköldsvik

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Örnsköldsvik.

Akilles Fotvård
Centralesplanaden 13
891 33 Örnsköldsvik


Annelis Fotvård
Nygatan 24
891 34 örnsköldsvik


Boels Fotvård
Örnsköldsgatan 8
891 32 örnsköldsvik

Annons:

Medicinsk fotvård i Örnsköldsvik

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Örnsköldsvik där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Örnsköldsvik. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örnsköldsvik om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Örnsköldsvik.