Pedikyr i Sundsvall

Annons:
Bra pedikyr i Sundsvall - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Sundsvall. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Sundsvall. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Sundsvall. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Sundsvall.
Annons:

Pedikyr i Sundsvall

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Sundsvall.

Fotvårdskliniken 2fötter
Östra Långgatan 35
852 36 Sundsvall


Fotvårdshuset
Rådhusgatan 35
852 32 Sundsvall


Fina Fötter
Rådhusgatan 11
852 31 Sundsvall

Annons:

Medicinsk fotvård i Sundsvall

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Sundsvall där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Sundsvall. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sundsvall om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Sundsvall. I Sundsvall hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Sundsvall.