Pedikyr i Köping

Annons:
Bra pedikyr i Köping - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Köping. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Köping. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Köping. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Köping.
Annons:

Pedikyr i Köping

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Köping.

Solpunkten i Köping AB
Odensvivägen 5
731 34 Köping


Lottas Hudvård
Östra Långgatan 6
731 32 Köping

Annons:

Medicinsk fotvård i Köping

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Köping där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Köping. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Köping

I Köping finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Köping om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Köping. I Köping hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Köping.