Pedikyr i Sala

Annons:
Bra pedikyr i Sala - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Sala. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Sala. Sammanlagt finns det 3 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Sala. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Sala.
Annons:

Pedikyr i Sala

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Sala.

Fotvårdsstugan SätraBrunn
Sätra Brunn
733 95 Sala


Bibbis Fotklinik
Norrbygatan 17
733 31 Sala


Helenas Fotvård
Brantingsgatan 15
733 33 Sala

Annons:

Medicinsk fotvård i Sala

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Sala där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Sala. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Sala

I Sala finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sala om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Sala. I Sala hittade vi sammanlagt 3 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Sala.