Pedikyr i Askim

Annons:
Bra pedikyr i Askim - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Askim. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Askim. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Askim. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Askim.
Annons:

Pedikyr i Askim

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Askim.

Smoh.lounge
Hantverksvägen 15
436 33 Askim


Flygande Fötter
Datavägen 2
436 32 Askim

Annons:

Medicinsk fotvård i Askim

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Askim där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Askim. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Askim

I Askim finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Askim om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Askim. I Askim hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Askim.