Pedikyr i Ed

Annons:
Bra pedikyr i Ed - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Ed. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Ed. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Ed. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Ed.
Annons:

Pedikyr i Ed

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Ed.

G S Fotvalv
Asslebyn Ekebo
668 92 Ed

Annons:

Medicinsk fotvård i Ed

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Ed där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Ed. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Ed

I Ed finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Ed.

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ed om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Ed. I Ed hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Ed.