Pedikyr i Horred

Annons:
Bra pedikyr i Horred - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Horred. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Horred. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Horred. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Horred.
Annons:

Pedikyr i Horred

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Horred.

Victorias Medicinska Fotvård
Stationsvägen 38
519 31 Horred


Min Fotvård
Stationsvägen 28
519 31 Horred

Annons:

Medicinsk fotvård i Horred

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Horred där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Horred. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Horred

I Horred finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Horred om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Horred. I Horred hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Horred.