Pedikyr i Kinna

Annons:
Bra pedikyr i Kinna - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kinna. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kinna. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kinna. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kinna.
Annons:

Pedikyr i Kinna

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kinna.

Rosa-Lills Fotvård
Rättaregårdsgatan 3
511 54 Kinna


Mias Fotvård
Klockaregatan 1
511 54 Kinna

Annons:

Medicinsk fotvård i Kinna

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kinna där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kinna. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kinna

I Kinna finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kinna om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kinna. I Kinna hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kinna.