Pedikyr i Kungshamn

Annons:
Bra pedikyr i Kungshamn - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Kungshamn. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Kungshamn. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Kungshamn. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Kungshamn.
Annons:

Pedikyr i Kungshamn

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Kungshamn.

Hovenäsets Fotvård
Klockaregatan 3A
456 42 Kungshamn

Annons:

Medicinsk fotvård i Kungshamn

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Kungshamn där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Kungshamn. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungshamn om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Kungshamn. I Kungshamn hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Kungshamn.