Pedikyr i Mellerud

Annons:
Bra pedikyr i Mellerud - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Mellerud. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Mellerud. Sammanlagt finns det 2 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Mellerud. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Mellerud.
Annons:

Pedikyr i Mellerud

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Mellerud.

Fagerlidshemmet Hemtjänst Fotvård Norra Mellerud
Aspgatan 11
464 33 Mellerud


Fothälsan i Mellerud
Kapellgatan 1
464 31 Mellerud

Annons:

Medicinsk fotvård i Mellerud

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Mellerud där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Mellerud. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Mellerud

I Mellerud finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Mellerud om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Mellerud. I Mellerud hittade vi sammanlagt 2 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Mellerud.