Pedikyr i Torslanda

Annons:
Bra pedikyr i Torslanda - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Torslanda. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Torslanda. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Torslanda. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Torslanda.
Annons:

Pedikyr i Torslanda

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Torslanda.

Fotvårdskliniken Torslanda
Flygledarevägen 3
423 37 Torslanda

Annons:

Medicinsk fotvård i Torslanda

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Torslanda där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Torslanda. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du läsa mer om orten Torslanda om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Torslanda. I Torslanda hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Torslanda.