Pedikyr i Vargön

Annons:
Bra pedikyr i Vargön - här finns de bästa och mest prisvärda mottagningarna som erbjuder pedikyr i Vargön. Här kan du boka tid till flera olika behandlingar inom pedikyr, fotvård, medicinsk fotvård samt naglar i Vargön. Sammanlagt finns det 1 olika skönhetssalonger att välja mellan när du vill boka tid för en pedikyr i Vargön. Nedan hittar du en lista över alla salonger som du kan välja mellan när du vill få behandling av tånaglar, hälsporre, liktornar, medicinsk fotvård eller pedikyr i Vargön.
Annons:

Pedikyr i Vargön

Nedan följer vår lista över alla skönhetssalonger och mottagningar som erbjuder pedikyr i Vargön.

Vargöns Fotvård
Storegårdsvägen 54A
468 30 Vargön

Annons:

Medicinsk fotvård i Vargön

Flera av de olika mottagningarna och skönhetssalongerna från listan ovan erbjuder sannolikt också medicinsk fotvård i Vargön där du kan få hjälp med t.ex. förhårdnader, liktornar, hälsporre och fotvårtor i Vargön. För aktuellt utbud som dessa salonger och företag inom fotvård erbjuder rekommenderar vi att ni tar kontakt med ett par olika.

Pedikyrfakta om orten Vargön

I Vargön finns det som nu bekant minst en mottagning eller skönhetssalong där du kan boka tid för pedikyr och nedan hittar du en del generell fakta om orten Vargön.

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Vargön om du vill veta mer än saker relaterat till pedikyr i Vargön. I Vargön hittade vi sammanlagt 1 olika salonger som utför pedikyr att välja mellan när du vill få fina fötter och tånaglar eller hjälp med förhårdnader, hälsporre, liktornar, fotvårtor eller medicinsk fotvård i Vargön.